Missie van de maker

"Betaalbare, trendy en authentieke sieraden ontstaan uit positieve energie en levenskracht (chi/ qi) die verbinding maakt met de drager"

Qi (spreek uit als Chi of Tsjie) staat in de Chinese leer voor de levenskracht/ energie die alles doordringt. Qi brengt warmte en beweging voort en manifesteert zich in allerlei mogelijke objecten, vormen en stoffen. 

Zo ook in en om ons als mens. Mijn energiebalans is met behulp van de Chinese geneeswijze acupunctuur enorm verbetert en heeft bepaalde dingen in gang gezet zoals het starten met Qi sieraden. Ik hoefde slechts een kleine ‘aanwijzing’ van een vriendin op te volgen en de webshop werd al snel ‘als vanzelf’ een feit. Ik ervaar nu dat ik naast mijn baan in het onderwijs mezelf creatief wil kunnen uiten en heb plezier in alles wat hierbij komt kijken.

Door middel van mijn handgemaakte sieraden wil ik deze positieve energie laten stromen, zowel bij mezelf door mijn enthousiasme bij het samenstellen en vervaardigen en bij jou als drager door een gevoel van tevredenheid en verbondenheid. 
Voor mij een mooie, symbolische missie! 

Liefs Wendy

 

© 2015 - 2020 Qi Sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel