Navigatie

Privacyverklaring

Volgens de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming per 25-05-2018)

Via onze webwinkel ‘Qi sieraden’ worden privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt die je als klant opgeeft. Een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens vinden wij van groot belang en de nieuwe AVG vraagt dit ook van ons. 

Qi sieraden is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel. Wij raden je aan deze zorgvuldig te lezen. 

Zo zullen wij: 

  • duidelijk vermelden met welke doeleinden wij persoonsgegevens verwerken; 
  • onze verzameling van persoonsgegevens beperken tot alleen de persoonsgegevens die nodig zijn voor legitieme doeleinden;
  • je eerst vragen om uitdrukkelijke toestemming om je persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin jouw toestemming is vereist;
  • passende beveiligingsmaatregelen nemen om je persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken;
  • jouw recht respecteren om je persoonsgegevens op aanvraag ter inzage te bieden, te corrigeren of te verwijderen;
  • je gegevens maximaal 10 jaar bewaren om te kunnen voldoen aan onze wettelijke eis voor de financiële administratie. 

Soort gegevens en doelen van de verwerking:

Qi Sieraden gebruikt jouw NAWTE-gegevens (naam, (factuur)adres, woonplaats, telefoonnummer, emailadres), geslacht, bedrijfsgegevens indien van toepassing bij Retail verkoop, afleveradres en betaalgegevens voor het volgende:

  • Bij het plaatsen van een bestelling en het verloop tot de afronding van de bestelling;
  • Om het winkelen bij Qi Sieraden zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met jouw toestemming jouw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot jouw bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren en artikelen aanbevelen die je mogelijk interessant vindt; 
  • Als je bij Qi Sieraden een account aanmaakt bewaren wij je gegevens op een Secure Server. In jouw account slaan we informatie op zoals je naam, geslacht, adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens. Wij bewaren deze gegevens zodat je deze niet elke keer opnieuw hoeft in te vullen, zodat wij je kunnen contacteren in het kader van uitvoering van de overeenkomst, facturering en betaling en om een overzicht te geven van de producten en die je bij ons hebt afgenomen. Indien je jonger dan 16 jaar bent moet iemand met ouderlijk gezag toestemming geven tot het maken van een account; 
  • Voor het versturen van nieuwsbrieven om jou als klant te informeren over onze nieuwe producten wanneer je je hiervoor hebt aangemeld, waar je je te allen tijde voor kunt uitschrijven via een link onder elke uitgave. 

Wij kunnen je, naast de informatie op onze website, op de hoogte brengen van onze nieuwe producten en diensten:

  • per e-mail via een nieuwsbrief (niet meer dan eens per 2 maanden);
  • via social media (dagelijks); 
  • per post (halfjaarlijks); 
  • via reclame op andere websites (dagelijks). 

Derden:

Qi sieraden werkt met de volgende ondersteunende diensten/ partijen, oftewel derden:

Webwinkelomgeving & analyse:

Gegevens die je invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van onze verwerker ‘Mijnwebwinkel’. Mijnwebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL- verbinding. 

Social media:

Om je als klant op de hoogte te houden van de nieuwste producten en/ of diensten maken wij gebruik van social media. Bij deze berichten wordt geen gebruik gemaakt van jouw persoonlijke gegevens, echter kan je accountnaam zichtbaar verschijnen na het reageren op een bericht. Bekijk hiervoor de privacy-instellingen van de gebruikte dienst. Op onze site zijn tevens social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten jouw persoonsgegevens. Hieronder vind je de privacy statements van deze derden:

Betaaldiensten:

Genoemde derden zijn tevens verplicht om de vertrouwelijkheid van je gegevens te respecteren en we verwijzen je dan ook naar de privacy verklaringen van deze partijen in de links. Deze zijn tevens altijd te vinden op de officiële websites van deze diensten. 

Websites van derden:

Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met deze website zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met jouw persoonsgegevens omgaan. Wij raden je aan de privacyverklaring van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.

Verstrekking aan derden:

Wij geven nooit persoonsgegevens door aan andere partijen waarmee we geen verwerkersovereenkomst hebben afgesloten. Met deze partijen (verwerkers) maken wij hierin uiteraard de nodige afspraken om de beveiliging van uw persoonsgegevens te waarborgen. Verder zullen wij de door jou verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht en toegestaan is. Een voorbeeld hiervan is dat de politie in het kader van een onderzoek (persoons)gegevens bij ons opvraagt. In een dergelijk geval dienen wij medewerking te verlenen en zijn dan ook verplicht deze gegevens af te geven. Tevens kunnen wij persoonsgegevens delen met derden indien u ons hier schriftelijk toestemming voor geeft. Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan partijen welke gevestigd zijn buiten de EU.

Mocht je een klacht hebben over de verwerking van je persoonsgegevens dan vragen wij hierover direct contact met ons op te nemen. Komen wij er samen niet uit dan vinden wij dit natuurlijk erg vervelend. Je hebt in dat geval altijd het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacybescherming.

Inzage en wijzigen van uw gegevens:

Wij respecteren jouw recht op inzage, rectificatie en vergetelheid van je persoonsgegevens. Daarom kun je contact met ons opnemen voor het verwijderen van je inloggegevens. Voor deze en andere vragen over ons privacybeleid, vragen over inzage of wijzigen van je persoonsgegevens kun je te allen tijde contact met ons opnemen via onderstaande gegevens:
 

Webwinkelier gegevens/ Identiteit:

Qi sieraden

Houbeneindstraat 5C

6151CP

Munstergeleen

info@qisieraden.nl

KVK nummer:64990931

BTW nummer:NL159197673B01

 

 

 

© 2015 - 2018 Qi Sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel